پروتکل روانشناسی آزمون انشاء

دسته بندي : علوم انسانی » روانشناسی و علوم تربیتی

دانلود پروتکل آزمون انشاء

مشخصات « پروتکل آزمون انشاء »
تعداد جلسات آموزشی: 8 جلسه
تعداد صفحه (B lotus 14): 9 صفحه
نوع فایل: word

توضیحات: آزمون انشا: این آزمون بصورت یک موضوع انشا طراحی شده است که دانش آموزان باید درمورد آن انشا بنویسند.
در این آزمون انشای نوشته شده دانش آموزان، با توجه به چهار عنصر اصلی انشا نویسی (نوشتن پاراگراف مقدماتی؛ نوشتن حداقل سه ایده حمایت کننده؛ رد کردن حداقل یک استدلال از جنبه دیگر و پایان یافتن با یک نتیجه گیری)، زمان صرف شده برای برنامه ریزی و نوشتن انشا، طول انشا و تعداد واژه ها و عبارت های انتقالی / پیوندی گنجانده شده در متن، ارزیابی می شود.
پیوست :
پروتکل آموزشی
جلسه اول مواد لازم: نمودار عناصر برنامه ریزی گام اول: مربی در مورد فرایند نوشتن با دانش آموزان بحث و گفتگو می کند و توضیح می دهد که نویسندگان ماهر قبل از نوشتن برنامه ریزی می کنند. گام دوم: معرفی نمودار برنامه ریزی و توضیح اینکه هدف از ارائه آن یادآوری عناصر برنامه ریزی است. گام سوم: توضیح هریک از عناصر برنامه ریزی با استفاده از نمودار. این نمودار باید پوشیده باشد، طوری که در هر مرحله یکی از عناصر ارائه شود. ابتدا عنصر قضاوت معلق ارائه شده و توضیح داده می شود که قبل از نوشتن انشا، جنبه های مختلف موضوع باید در نظر گرفته شود. زیرا اگر زود تصمیم بگیریم ممکن است استدلال های هر دو جنبه را مورد بررسی قرار ندهیم. مرحله بعد عنصر جهت گیری ارائه می شود.
توضیح داده می شود که برای نوشتن انشای متقاعد کننده باید در این مورد که به کدام جنبه معتقدیم تصمیم بگیریم. این یک بخش مهمی از فرایند برنامه ریزی است که به موجب آن ایده هایی که قرار است در انشای خود مورد استفاده قرار دهیم را انتخاب می کنیم و توسط آنها خواننده را برای پذیرش آن دیدگاه متقاعد می کنیم. ایده های مربوط به هر جنبه از موضوع فهرست شوند و ایده های جنبه ای که بدان معتقد هستیم انتخاب شوند. سپس عنصر سازماندهی ارائه می شود.
توضیح داده می شود که باید حداقل سه ایده درباره جنبه ای که انتخاب کرده ایم و یک ایده برای رد کردن جنبه ای با آن مخالفیم در برگه برنامه ریزی فهرست کنیم و آنها را به ترتیبی که به آنها معتقدیم سازماندهی کنیم. در نهایت، عنصر پایانی یعنی برنامه ریزی بیشتر هنگام نوشتن ارائه می شود. توضیح داده می شود که برنامه ریزی یک راهنماست، اما می تواند تغییر کند. ممکن است در طول نوشتن ایده جدیدی به ذهنمان برسد. پس باید در حین نوشتن برنامه ریزی و بارش مغزی ادامه داشته باشد.
دسته بندی: علوم انسانی » روانشناسی و علوم تربیتی

تعداد مشاهده: 8546 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 9

حجم فایل:11 کیلوبایت

 قیمت: 19,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: